Se on menoa nyt

Heräsin tänä aamuna klo 4.00, hyppäsin junaan 5.18 ja otin suunnakseni Helsingin lentoaseman. Reissu oli alkanut. Jännitys tuntui fyysisenä pahoinvointina, mutta onneksi suklaan syöminen helpotti asiaa. Eilen kävin vielä viimeisen kerran Kuopiossa tekemässä viimeisen rästitentin ja ottamassa viimeisen erän Japanin aivokuumerokotteesta. Jes! Ei enää tenttejä, eikä enää piikkejä!
Nyt ei tarttee enää murehtia tenteistä tai koulusta, nyt saa vain keskittyä Saksaan ja työntekoon. Kello on nyt 6.07 (vaikka te kylläkin saatte tämän postauksen paljon myöhemmin), reissua on kohta takana peräti kokonainen tunti ja mie päätin alottaa blogipostauksen kirjottamisen. Mitä muutakaan sitä tekisi 4 tunnin junamatkalla?
Junan pitäisi olla perillä Tikkurilassa 9.11, josta jatkoyhteys lentokentälle lähtee 9.20. Miulla on 9 minuuttia aikaa siirtyä raiteelta 1 raiteelle 4.  Pelottaa jo valmiiksi. 
Lento Saksaan lähtee 11.30 ja perillä ollaan Berliinissä Suomen aikaan 13.25. Suurinpiirtein samoihin aikoihin tää postauskin tulee ulos. Lentokentältä Saksassa pitäisi olla kyyditys hotellille, mutta saa nähdä kuinka siinä käy. Ilmoittelen varmaan illempaa tai huomenna paremmin.
Ei miulla tällä kertaa nyt muuta ollut, halusin vain kertoa miten tämä päivä oikein on lähtenyt käyntiin. 😊

0 Comments