summer bucket list 2017

Kyllä se kesä sieltä alkaa vihdoin ja viimein tulla, joten on aika jälleen kirjoitella summer bucket listiä. Sen enempiä puhumatta aloitetaanhan.
Tänä kesänä tahdon...
...oppia puhumaan saksaa paremmin
Mie oon hirveän huono oppimaan kieliä kouluympäristössä, joten toivottavasti oppisin hieman paremmin kun oikeasti olen maassa, jossa kielenä on juurikin se mitä yritän oppia.
...seikkailla ympäri Berliiniä
Kolme kuukautta tuntuu paljolta, mutta tosiasiassa se ei ole. Aion nähdä mahdollisimman paljon Berliinistä ennen kuin jatkan taas matkaani.
...ottaa todella paljon kuvia
Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja pitävät muistot paremmin tallessa. En halua unohtaa hetkeäkään.
...viettää juhannusta mahtavassa seurassa
Tähän mennessä juhannuksena olen joko a) ollut töissä, tai b) ollut kotona dataamassa. Tänä vuonna niin ei saa tapahtua. Tai no.. olen kyllä töissä, mutta toivotaan etten itse pääpäivänä.
...pitää hauskaa
Kunha on hauskaa niin kaikki on hyvin. Tietysti elämässä tulee myös niitä epämiellyttäviä ei-hauskoja -hetkiä, mutta tänä kesänä yritän pitää ne minimissään.
...ostaa paljon uusia vaatteita
Miun vaatekaappi tarttee tosi paljon uudistusta. Suurin osa miun vaatteista on ollu miulla varmaan jostain amiksen alusta asti. Onneksi Saksassa on Primark josta löytyy kyllä halvalla vaatetta. Sitä paitsi, en mie halua olla sitten Etelä-Koreassa, yhdessä maailman paikoista joissa kauneus on yksi tärkeimmistä asioista, ihan pummin näköisenä.
...opiskella koreaa
Tietysti miulla on siellä koululla luvassa ihan kunnolla korean opiskelua, mutta pitäähän sitä nyt ennestäänkin hieman tietää. Varsinkin aakkosten osaamisesta olisi hyvin paljon apua.
...nauttia elämästä
Yleensä nautinkin elämästä, mutta nyt miun pitää oppia antamaan pikkujuttujen olla ja vaan nauttia.
...käydä piknikillä
Jostain syystä en edes muista millon viimeks olisin käynyt piknikillä. Nyt asialle on tehtävä jotain.
...olla spontaanimpi
Oon tietysti jo ennestään aika spontaani, mutta nyt on aika olla vielä enemmän. Hetkellinen, järjetön idea? Toteuta se. Me eletään vain kerran (tässä voisi sanoa sen typerän nelikirjaimisen sanan, mutta en suostu siihen), joten elämästä on oikeesti revittävä kaikki irti mitä vaan pystyy. Ettei vaan sitten vanhoina kaduta niitä ottamattomia mahdollisuuksia ja tekemättömiä asioita, niin tehdään ja toteutetaan ne järjettömätkin ideat.


Auf Wiedersehen

2 Comments

  1. Opit varmasti nopeasti puhumaan saksaa, eikä kukaan välitä sinun tekemistäsi virheistä.Ethä ole koulussa vaan elämässä. Berliiniläiset eivät vietä juhannusta, mutta mahtavaa juhlaseuraa saat ja ainutlaatuisen juhannusjuhan koet 21.06.17 klo 20 - 24 Pohjoismaisten suurlähetystöjen sisäpihassa Rauchstraße 1,10 787 Berlin.(Lue ohjelmasta tarkemmin "Suomi Finland 100" sivulta hakusanalla "Suomen juhannusjuhlat 2017 Berliinissä" ja Suomen suurlähetystön kotisivulta.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan! Ja kiitos vinkistä, pitää katsoa pääsisinkö paikalle vai vietänkö vain suomalaisten kavereideni kanssa juhannusta jonkin pienen piknikin merkeissä. :)

      Delete