throwback thursday; selfieitä vuosien varrelta

taas on viikko siitä kun viimeksi kirjoitin, syytän tällä kertaa taas töitä.. noh, ensi kuussa tulee sitten reilummin.
olin yhtenä iltana makaamassa sängyssä odottamassa että uni valtaisi kehoni, kun sain aivan mahtavan postausidean. entäs jos laitan kaikki vanhat selfiet mitä olen ottanut? aivan mahtava idea siis (huomatkaa tässä kohti sarkasmi). koska olen luotu nolaamaan itseni on aika näyttää teille miltä olen vuosien varrella näyttänyt. älkää juosko kirkuen pakoon. teitä on varoitettu.


vuosi 2010. todella monen eri hiustyylin vuosi. olin tuolloin 13-vuotias. ensimmäiset neljä kuvaa ovat kun olin vielä ala-asteella. kahdessa viimeisessä olen jo yläasteella. ja sen kyllä huomaa. olin ennen todella pitkähiuksinen, kunnes sain aivan mahtavan idean leikata hiukseni lyhyeksi. tästähän ei mitään hyvää seurannut, sillä kampaaja ei selvästikkään tehnyt hyvää jälkeä. hiukset kuitenkin kasvoivat ja alkoivat näyttää vähän järkevimmiltä kunnes... värjäsin hiukset tummanruskeaksi. oikeasti mitä minä oikein ajattelin tuossa neljännessä kuvassa?? vuoden loppuun mennessä hiukset olivat jo kasvaneet olkapäille asti kuten viimeisessä kuvassa näkyy. 

vuosi 2011. hiukset kasvoivat taas pitkiksi. kesä tuli ja leikkasin ne, taas. myötähäpeää menneisyyden minääni kohtaan. väliaikainen hiusväri katosi ja blondit raidat astuivat kuvioihin. en selvästi vieläkään kauheasti panostanut ulkonäkööni, mutta paineet eivät onneksi olleet kovat.


vuosi 2012. ainut kuva minkä löysin oli tämä. saattaa jo huomata että opin viimeinkin käyttämään edes hieman meikkiä eli suomennettuna ripsaria ja peitepuikkoa. hiukset olivat taas vaihteeksi pitkät ja tällä kertaa niissä oli blondeja raitoja. tuona vuonna kävin muuten myös ihan ekaa kertaa ilman perhettä ulkomailla. Unkarissa nimittäin. oltiin siellä 10 päivää, joista ensimmäiset kolme oltiin Budapestissä ja yövyttiin rämäisessä (mutta todella hyvällä paikalla sijaitsevassa) hostellissa. seuraava viikko vietettiin isäntäperheissä Debrecenissä ja sen lähistöllä. syksyllä meille puolestaan tuli unkarista tyttö, joka oli ikävä kyllä eri kuin se jonka luona olin. 


vuosi 2013. muistaakseni kauheasti mitään ei tapahtunut. paitsi hei! miehä alotin amiksen ja muutin asuntolaan asumaan. enpä muuten enempää kuvia jostain syystä löytänyt :/


 vuosi 2014. asuntolassa asumista, amista ja aivan liian paljon korealaisia draamoja. hiukset värjättiin myös ensimmäistä kertaa kestovärillä. opin muuten myös tuona vuonna tekemään kukkakruunuja, pieni fakta. vuosi 2015. siis viime vuosi. ehkä hieman olen muuttunut tuosta ajasta. niin henkisesti kuin ulkonäöllisestikin. ainiin ja tuolloin rupesin käyttämään sitä meikkiä ihan kunnolla. loppuvuodesta olin jopa vihdoinkin oppinut jo eyelinerin käyttämisen. hiukset eivät kokeneet kauheasti muutoksia, mutta kyllä ne taisivat muutaman kerran väriä vaihtaa aina oranssin tai kuparin sävyissä ja hiukset taidettiin leikata ehkä kahdesti. ekalla kerralla pelkkä otsatukka ja tukalla kerralla iso kasa hiuksia lähti kerralla. viime vuonna asuin vielä asuntolassa ja en yhtään tiennyt mitä elämältäni tahdoin.  

vuosi 2016 muutti paljon asioita. muutin espanjaan kahdeksi kuukaudeksi, takaisin kotiin ja nyt tiedän vihdoinkin mitä tahdon elämältäni. en rupea nyt tänä vuonna otettuja selfieitä tänne laittamaan, sillä niitä on aivan liian paljon ja sitä paitsi eihän tämä vuosi ole vielä edes loppunut. vielä paljon muutoksia tulee tapahtumaan ja monia asioita tulee muuttumaan. toivotaan ainakin niin. vaikkakin tänä vuonna kyllä ovat monet asiat muuttuneet; lopetin koulun, hain ammattikorkeaan ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on tulevaisuus hieman epävarma. mutta ei se haittaa, enää pari viikkoa ja amk-haun tulokset tulevat.

alta löytyy eräs kappale, johon olen jostain syystä tykästynyt aika paljon


moimoi,
mites muuten te harvat ihmiset, jotka tämän tulette lukemaan, kuinka paljon te ootte muuttunu vuosien varrella?

8 Comments

 1. Harmittaa ettei musta löydy melkein ollenkaan kuvia kun oon niin tehokkaasti inhonnut ja vältellyt kameraa :c toki tiedän muuttuneeni, mutta olisi silti hauska nähdä kuvista kuinka suuri se muutos on. Tää oli kyllä tosi kiva postaus :3

  Cow's wings

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin piti kyllä aika lailla facebookin kätköistä kaikki nuo kuvat kaivella :D
   ja kiitos :3
   (olen muuten seuraillu siun blogia ja osaat piirtää muuten iha todella hyvin! olen kateellinen :D)

   Delete
 2. Voi että, aivan ihana postausidea! Omia vanhoja kuvia on niin hauskaa katsoa jälkeenpäin (ja potea lievää myötähäpeää). :-D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Itselläni oli enemmänkin juuri sitä myötähäpeää :'D

   Delete
 3. Ooo tää oli tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! :)

  ReplyDelete
 4. Hauska postaus! On kiva kattoa, miten ihmiset muuttuu vuosien saatossa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :)
   itsestäkin oli hirmu mielenkiintoista nähdä että mitenkäs paljon olinkaan oikeasti muuttunut.

   Delete