hakuna matata

pienoisia uutisia edessäpäin. blogi ei enää tule jatkumaan tälläisenään, vaan tulee kokemaan toivottavasti positiivisen muutoksen. asiat tulevat muuttumaan ja ainakin blogin sisältö tulee olemaan aika lailla erilaista. tästä blogista nimittäin tulee opiskelijablogi! ai miksikö? koska mie pääsen savoniaan opiskelemaan restonomiksi! ja okei, ei tää blogi niin kauheasti tuu muuttumaan. halusin vaan jotenkin tehdä tästä ilmotuksesta hirmu jännittävän :'D. tuun vaan mitä luultavammin kirjoittamaan hieman vähemmän ja enemmän opiskelusta. koska nythän miusta tulee ihan kokopäivänen opiskelija ja opiskelu tulee olemaan aikalailla kokopäivästä työtä. tää on niin jännittävää! miusta tulee osa haalariväkeä, jota oon aina ihmeissäni Joensuussa katsonut! nyt kaikki saa katsoa minnuu ihan ihmeissään :D


oon oikeesti ihan innoissani tästä ihanasta ja tervetulleesta muutoksesta ja on niin vaikeeta kuvailla tätä tunnetta. aamulla kun heräsin tasan klo 6:00 ja tsekkasin opintopolun en voinut uskoa kun siellä vaan luki että miut on hyväksytty miun ekaan vaihtoehtoon. luulin että se koe meni ihan päin persettä, mutta ei se näköjään olekkaan sitten näköjään mennyt niin huonosti! heti kun hyväksyin opiskelupaikan menin takasin nukkumaan, koska on vapaapäivä ja en oo vähään aikaan saanut kunnolla nukuttua. tää jännittäminen on vieny miulta yöunet melkeen kokonaan.. nukuin sitten kuitenkin vielä muutaman tunnin ja herätessä olikin ihanan levännyt olo. laitoin tuossa pari tuntia sitten kanssa asuntohakemuksen kuopakselle, soluhuonetta olisin vailla. koska eihän miulla oo varaa yksiöön ja sielläkin on ne jonot melkeen vuoden pitusia.. enkä välttämättä kyllä olisikaan valmis muuttamaan vielä yksin, vaikka Espanjassa yksin asuinkin.


tietty on hieman haikeaa muuttaa pois täältä maaseudun rauhasta isoon kaupunkiin, mutta tää on se juttu mitä oikeesti haluun. pääsen taas asumaan ihmisten keskuudessa ja kaikkialla ei näytä niin saakutin kuolleelta. ja sen lisäks pääsen vielä opiskelemaan miun unelma-alaa! ja vielä ihan älyttömän mukavalta vaikuttavaan kouluun. aina tietysti miulla on päässäni se "entä jos..", mutta kyllä mie uskon että tuun selviimään ja ehkä jopa saamaan ystäviä kuopiosta (ainakin toivotaan niin :D). 


tietysti tuun myös kaipaamaan miun rakkaita ystäviä, jotka täällä pohjois-karjalassa on. mutta haaveiden eteen on joskus tehtävä uhrauksia. oon jo niin kauan halunnu pois pohjois-karjalasta ja jotenkin oon jo tottunut ajatukseen että miulla on ystäviä muuallakin kuin samassa kaupungissa. ja nyt pääsen ainakin uusia seikkailuja päin! tai siis syyskuussa pääsen. kun koulu alkaa. mutta mitä luultavammin tuun muuttamaan jo elokuun puolessa välissä, koska kuopashan tarjoaa asunnot alkamaan heinäkuusta alkaen. ja koska oon heinäkuun ja puolet elokuusta töissä niin en pääse ihan heti muuttamaan. onhan se tietty hieman ärsyttävää, että joutuu turhaan maksamaan puolestatoista kuukaudesta vuokraa, mutta onpahan sitten asunto siellä eikä tarvitse siitä sen enempää huolehtia.


oon jo oikeesti muuten suunnitellut sen soluhuoneen ihan lattiasta kattoon ja ikeankin sivuilla on jo oikein kunnollinen ostoslista että mitä kaikkea pitää ostaa :'D. miulla on aina tapana vähän ylisuunnitella kaikkea.. nytkin oon jo melkeen aikatauluttanut lokakuisen twenty one pilotsin keikan. ja se tosiaan on vasta lokakuussa. ja muutto on puolentoista kuukauden päästä. ehkä vaan suunnittelen kaiken nyt parin päivän sisällä ja asuntotarjouksen tullessa (jos sellanen siis tulee, mutta on kuopiossa ymmärtääkseni kuitenkin paremmat mahdollisuudet saaha asunto kuin joensuussa) suunnittelenkin jo sitten muuttopäivän ihan minuutista minuuttiin.tälläisiä ilouutisia tällä kertaa,


10 Comments

 1. Onnea opiskelupaikasta! :)

  Muakin onnisti ja sosionomin opinnot alkaa syksyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos!
   onnea myös siulle opiskelupaikastasi! :)

   Delete
 2. Onnea opiskelupaikasta, minäkin sain paikan. Syksyllä sit varmaan nähdään :)
  Terv. Sonja, se toinen tyttö siitä ryhmähaastattelusta

  ReplyDelete
 3. Onnea opiskelupaikasta!
  Eksyin tänne sun blogiin kun tutkin demin keskustelupalstoja että olisko joku muukin päässyt Kuopioon opiskeleen. Oon ite Tampereelta että melkein 300km päähän muutto tiedossa ja musta pitäis kans tulla restonomi, en tosiaan tunne koko kaupungista ketään joten siksi lähinnä kommentoin :D
  Onnee vie kerran!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Ja onnea muuten siullekkin!
   Siulla on vähän pidempi matka muuttaa kyll ku miulla mutta toivotaan että muuttaminen menee molemmilla hyvin ja saadaan paljon tuttuja :)

   Delete
 4. Hurjasti onnea opiskelupaikasta! :) Muuttaminen on aina jännää, mut hyvin kaikki yleensä menee sit loppujen lopuks. Tsemppiä asioitten järkkäilyyn (etkä muuten oo ainoo ylisuunnittelija :D)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia!
   Toivotaan todella että menis hyvin se muuttaminen :D
   Ja hyvä muuten kuulla etten oo ainut!

   Delete