Syksytuulet

Oon jo asunut täällä melkeen kaks viikkoa (en siis täällä blogissa vaan Kuopiossa, heh)! Kyllä tää paikka jo kodilta tuntuu. Mutta niin on tuntunut kaikki muutkin paikat, missä olen asunut. Tähän mennessä olen saanut kutsua kodikseni kotipaikkakuntaani, Joensuuta sekä Fuengirolaa. Oon yllättävän hyvä sopeutumaan muuttoihin ja tunnen paikan kodikkaaksi todella nopeasti. Oon siis todella sopeutumiskykyinen. Tietty en vielä täällä kehenkään ole päässyt oikein tutustumaan, koska koulu ei oo vielä alkanu ja kämppiksetkin viettää yleensä aikaa omissa huoneissaan. Toivotaan kuitenki että tämän vuoden aikana pääsisin ihmisiin tutustumaan. Tietty oon hieman peloissani että entäs jos oon nää 3 ½ vuotta ypöyksin, mutta toivotaan ettei niin käy. En tiiä miks, mutta koti-ikävä ei oo ainakaan vielä päässyt yllättämään, mutta se voi johtua siitä että juttelen kotiväen kanssa puhelimessa harva se päivä. On vaan hirmu outoa etten enää tiedä kaikkea mitä pikkusisarukset tekee, mitä niille kuuluu ja miten niillä menee koulussa. On myös tosi outoa, ettei oo ketään kyselemässä miten päivä meni kun tuun kotiin. Kyllä tähän kuitenkin tottuu, niinhän mie oon tottunu jo monta kertaa. En oo kauheesti tehnyt mitään jännittävää täällä ollessani, mitä nyt käynyt tutustumassa kaupunkiin (ja eksynyt monta monituista kertaa) ja käyny kansainvälisillä suurmarkkinoilla (joissa oli tarkotus jo käydä sillon ku ne oli Joensuussa, mutta se vähän jäi).
Torstaina alkaa muuten koulu, joten oon jo ny ihan kauheen jännittynyt ja olis varmaan aika parannella tätä miun unirytmiä. Kämppiksetkin saisivat nukkua kun mie en kolistelisi aamuyöllä miun huoneessa tai keittiössä hakiessani vettä.
Laittelen tähän loppuun hieman kuvia tästä huoneestani, mutta varotan etukäteen että tää on tosiaan todella samankaltainen kun mie; hieman lapsellinen siistiltä näyttävä sekasotku.

Eihän tämä täydellinen ole, mutta ei mikään voikaan olla. Tärkeintä on että tuntuu kotoisalta, ja siltähän tää tuntuukin. En muuten yhtään ymmärrä miksi tuo kamera tekee noista kuvista noin pikselimäisiä, mutta olkoot nyt tällä kertaa.

hyvää syksyn jatkoa,


6 Comments

 1. Sehän se pääasia on, että tuntuu kotoisalta :) Tykkään etenkin tosta työnurkkauksesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin :) Itekki oon yllättävän tyytyväinen tuohon ja dataanki nykyään enemmän työnurkkauksessa kuin sängyllä :D

   Delete
 2. Tuskin koko elämää sielä joudut viettämään yksin, niitä tulee muualtakin kun koulusta :) Itse oon asunut mieheni kanssa yhdessä jo 3kk pian ja sanon silti 'hänen luonaan' enkä meidän. En tiedä mikä tekee kodin, en ole missään tuntenut oloani kodiksi.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/
  23-vuotiaan töissä käyvän naisen blogi sisustuksesta, tuunauksesta, shoppailusta ja kaikesta muusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No miulla on vaan aina tapana vähän ylihuolehtia asioista :D Mutt lopulta kaikki tulee yleensä menemään ihan eri tavalla mitä pelkäsin ja mitä luultavammin nytkin niin tulee tapahtumaan.

   Delete
 3. Ihanat nuo verhot! Ja näyttää ainakin mun mieleen kotoisalta! :)

  http://therhythmoftherush.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! oon itekkin aivan kamalan rakastunut noihin verhoihin.

   Delete