On mulla suuret haaveet

Tänä aamuna olla totta puhuen täysin paska olo. Donald Trump voitti USAn presidentinvaalit. Itketti, koska ajattelin vain niitä jotka tulevat itkemään itsensä uneen peläten tulevaisuutta. Pelkäsin, koska en voi olla täysin varma mitä se tuo mukanaan. Vaikuttaako se meihin, vai jäämmekö onneksemme ulos Trumpetin hulluudesta. Pelkään, että maailmanloppu tulee. Pelkään että vähemmistöjen asema huononee entisestään niin USAssa kuin täällä kotisuomessakin. Tekee jatkuvasti vain mieli itkeä ja olla jossain nurkassa peloissaan. Mutta nyt on aika lopettaa murheissa pyöriminen ja kirjoittaa talteen tämänhetkiset haaveeni. Tahdon tälläisellä hetkellä yrittää ajatella että tulevaisuus saattaisi olla jopa hyväkin. Joten tässä tulevat tämänhetkiset haaveeni.

Kissa
Jo jonkin aikaa olen haaveillut kissan hankkimisesta. Kissakuume on lähiaikoina vain noussut nousemistaan ja tekisi niin kovasti mieli hankkia kissakaveri. En usko kuitenkaan että se vielä lähiaikoina on mahdollista, sillä soluun en kissaa tahdo ottaa ja suunnitelmissa on tällä hetkellä muutama ulkomaanmatka.
Kesä Berliinissä
Vähän aikaa sitten sain tietää, että meillä on mahdollisuus pitää meidän työharjoittelu kesälläkin. Siitähän minä sitten innostuin ja isoksi haaveeksi nousi että pääsisin Berliiniin. Työharjottelua en nimittäin hirveän mielelläni välttämättä täällä Suomessa tahtoisi pitää. Toivottavasti pääsisin tämän haaveen jo tulevana kesänä toteuttamaan, sillä halu ulkomaillekkin tällä hetkellä on aivan jättimäinen.
Lyhyet hiukset 
Tämä haave saattaa jopa käydäkin toteen jos saan aikaiseksi joskus. Pari vuotta sitten kesällä miulla oli sellaiset pixie cut-tyyliset hiukset ja nyt tekisi kamalasti mieli hankkia ne takaisin. Mutta en sitten tiedä sopisivatko ne, sillä siitä viimeisimmästä pixie cutista on sen verran aikaa että hiusten sävy ja meikkaustyyli ovat aika reilusti muuttuneet.

Siinäpä noita nyt muutama. Tietenkin haaveenani on myös, että Donald Trump joutuisi vankilaan ennenkuin hänen presidenttiytensä alkaisi, mutta se alkaa tuntua todella epätodennäköiseltä. Järkyttävää että vaikka tuo hirviö raiskasi 15-vuotiaan tytön hän ei joudu siitä minkäänlaiseen vastuuseen. Maailma on sairas paikka.


pysykää turvassa!

4 Comments

 1. Hitsi kuin hyvä teksti. Liityin myäs lukijaksi!

  Käy tsekkaan mun blogia jos kiinnostaa :)
  http://millatt.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Olin myös aika järkyttynyt. Sinänsä kumpikaan ehdokas ei ollut mun suosikki (imo Obama on ollut pitkästä aikaa oikeasti ihan hyvä pressa), mutta Trumpin "Putin hallitkoon Eurooppaa ja Eurooppa jääköön oman onnensa nojaan sekä rikkaat saakoon verohelpotuksia" -mentaliteetti ei nyt ihan mene yks yhteen oman ajatusmaailman kanssa.. Ja muutenkaan mulla ei ole arvostusta niitä kohtaan, jotka ovat saaneet perintönä miljoonaomaisuutensa. Tokihan Trumpkin on töitä tehny rahojensa eteen, mutta vähän samaa siinä on kuin Nallessa yhdistettynä Hitleriin. Köyhät ja vähemmistö kyykkyyn.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omasta mielestäni Clinton olisi ehkä ollut se "pienempi paha", sillä hänellä kuitenkin on edes jonkinlaista kokemusta. Kuitenkin hänkin olisi ollut aika huono valinta, toivosin ite että Obama vois vielä jatkaa seuraavat 4 vuotta ja jos siinä välissä löydettäisiin joku oikeasti hyvä vaihtoehto niin sitten voitasiin järjestää uudet vaalit.. #MichelleObamaforPresident2020

   Delete