Blogi 1 v.!

Tää blogi on ollut nyt pystyssä kokonaisen vuoden (tästä ensimmäiseen postaukseen)! Yllättävän paljon sinä aikana on kerennyt kyllä tapahtumaan ja blogissa ne muutokset on toivottavasti näkynyt myös. Tätä postausta varten aioin katsoa tilastoista kuinka paljon kävijöitä täällä on käynyt vuoden aikana, kuinka paljon kommentteja on tullut ja kuinka monta postausta olen kirjoittanut. Mutta loppupelissä ne on vaan pelkkiä numeroita ja en mie kirjota tätä blogia muille kuin minulle itselleni. Tietenkin jos joku sattuu tänne jotenkin eksymään, niin se on ihan mahtavaa!
Vuoden aikana oon kirjottanu 34 postausta ja jostain syystä se tuntuu niin vähältä. Haluaisin kirjoittaa tänne useammin, mutta usein kirjoitusideoita ei joko ole tai sitten vain en yksinkertaisesti jaksa. Tää vuosi on totta puhuen ollut yksi miun kiireisimmistä vuosistani, kiitos koulun. Mutta nyt aion rupean kirjoittamaan paljon aktiivisemmin. Tahdon kirjoittaa miun seikkailuistani, jotta mie voin joskus sitten vanhana lukea niistä ja muistella ilolla, ja tahdon myös kertoa muille seikkailuistani.
Ne harvat lukijat jota täällä on käynyt, ovat saattaneet huomata miten vähän mie nykyään laitan kuvia postauksiini. Mutta miulla vaan ei yleensä ole mitään valokuvia, koska oon muutenkin tosi huono ottamaan kuvia arkipäivinä. Tiedän kuitenkin, että asia tulee muuttumaan kunhan nyt vaan pääsen aloittamaan seikkailuni ulkomailla.

Kiitos teille harvoille, jotka olette blogia seuranneet ja toivotaan blogille vielä monen monta elinvuotta!

0 Comments