Korkeasaari ja Matkamessut

Eilen istuin kuus tuntia bussissa erittäin krapulaisena ihan vaan että pääsin isolle kirkolle. Mutta kyllä se kärsimys oli niin sen arvosta! Jaa mikskö mie Helsinkiin tulin? No Matkamessujen takia tietenkin! Oikeesti Matkamessut on jokaisen matkailusta haaveilevan ihmisen wet dream. Jos joskus saatte mahdollisuuden mennä niin suosittelen oikein lämpimästi!
Mutta kyllä me siis täällä muutakin tehdään kuin käydään Matkamessuilla, tänäänkin käytiin reissukaverini kanssa Korkeasaaressa ihailemassa söpöjä elukoita.


Tein pikkusen videon Korkeasaaren reissusta Snapchattini pohjalta ihan vaan koska halusin yrittää videon tekemistä. Parannettavaahan tuossa on, mutta kukaan ei ole täydellinen :'D.

Korkeasaaresta suunnattiin sitten ekaks Senaatintorille bussilla ja siitä ratikalla Messukeskukselle. En yhtään arvannu että siellä tulis olemaan niin jumalattoman paljon ihmisiä, mutta kyllä siellä vaan oli. Se ihmismäärä oli ihan järjetön! Mutta niin siis tosiaan napattiin meidän rannekkeet siitä sisäänkäynniltä ja suunnattiin suoraan TUI Inspiration Stagelle kun mulla oli siellä esiintyminen. No ei nyt sentään.. Maybe someday? Mentiin siis katsomaan "Himotuimmat lomat 2017"-ohjelmaa, jossa oli juontajana Lorenz Backman ja joku tyyppi TUIlta. Ajattelin että siellä esiteltäs niitä kohteita ihan kunnolla, mutta ne mainostikin vaan TUIn kilpailua (johon olen tietysti osallistunut jo) ja piti pientä visailua josta voitti rantakasseja. En tiennyt yhtään niistä vastauksista joten voitot jäi saamatta.

Siitä suunnattiin sitten kuuntelemaan "Pikavuoro maailman ympäri"-ohjelmaa ja kiinnostuin siitä kyllä aika kovasti. Mikä tää juttu sitten oikeen on? Se on siis Salon Tilausmatkojen järjestämä bussikyyti eri maihin. Ymmärsin tän aluks niin että se kyyti on aina Suomi-Bangkok mutta nyt tutkittuani heidän blogiaan sain kuitenkin selville että niitä reissuja on myös tehty vähän muuallekin. Ensi toukokuussa on myös tulossa reissu Helsinki-Sotsi. Olisi kyllä aika kiintoisaa mennä jos en vaan vihaisi bussimatkailua niin paljon..


Kun tuo ohjelma loppui me kiiruhdettiin takaisin TUI Inspiration Stagelle kuuntelemaan vuorostaan #matkastoori finaalia, joka oli Arman Alizadin juontama. Ne tarinat mitä siinä kuuli oli jokainen omanlaatusiaan ja niitä oli ihan älyttömän hulvatonta kuunnella. Sekin tarina mikä voitti video-osuudessa oli ihan uskomaton. Miten voi yhdellä reissulla mennä niin paljon pieleen?

#matkastoorin loputtua meillä alko pikkuhiljaa olemaan jo aikamoinen nälkä joten suunnattiin Messukeskuksen Street Kitcheniin, jossa maksoimme itsemme kipeiksi ruuasta joka ei edes ollut kauheen kummosen makusta...

 

Siinä kun alettiin olla syöty huomasin kellon jo olevan lähempänä puol viittä jolloin Matkakuumeen Gia Forsman-Härkönen oli puhumassa maailmaympärimatkailusta. Se oli mukavaa ja kiinnostavaa kuunneltavaa. Hän myös kertoi kuinka paljon maailmanympärimatka heillä ja parilla muulla bloggarilla oli maksanut, joten nyt jos joskus halajan ympärysmatkalle niin tiedän kuinka paljon suurinpiirtein sitten sitä rahaa tarvitsen.


Tän jälkeen sitten kierreltiinkin sulkemisaikaan asti ja mukaan tarttu aika helekutin paljon esitteitä ja ideoita uusiin matkoihin (jotka toivottavasti joskus pääsen toteuttamaan..). Onneks löysin myös muutaman La Palman esitteen, koska niitä saa ihan hakemalla hakea ja netistäkään ei kauheasti tietoa oo tähän mennessä löytynyt. Oishan se ihan kiva siitä tietää pikkasen enemmän ennen kuin me mennään pikkusiskon ja iskän kanssa sinne hiihtolomalla. Sattumalta muuten sain myös hankittua kaksi kappaletta fuengirola.fi-lehtiä, joiden innokas lukija olin silloin kun olin Fuengirolassa sen kaksi kuukautta. On kyllä kiintoisaa taas lukea pitkästä aikaa että mitä sinne Fugeen oikeen kuuluu ja mitä häppeninkiä siellä on. Tuli sinne Espanjaan kyllä vähän ikäväkin. Toivottavasti maaliskuinen La Palman reissu kuitenkin nyt vähän parantais sitä ikävää vaikka eihän se tietenkään sama asia ole.

2 Comments