2016 pähkinänkuoressa

Näin uuden vuoden kunniaksi on aika muistella mitä kaikkea edellisenä vuonna on tapahtunut, oppinut ja nähnyt. Joten mitäs vuodesta 2016 oikein sitten loppujen lopuksi jäi mieleen? Ainakin työharjoittelu Espanjan auringon alla, amiksesta valmistuminen, kesätyöt ja uuteen kouluun pääseminen. Eikä siinä edes ole kaikki, vuosi 2016 oli näin taaksepäin katsottuna täynnä tapahtumia ja uusia kokemuksia. Vaikka välillä tuntui että vuosi meni aika päin mäntyä, oli se loppujen lopuksi ihan mukava. Tietenkään kaikkea en saanut kirjotettua, koska en vaan yksinkertasesti muista kaikkea, mutta tässä ainakin ne mitkä muistan.

Vuonna 2016 koin..
...työharjoittelun ulkomailla
...yksin ulkomaille matkustamisen
...muuttamisen vieraalle paikkakunnalle
...ensimmäisen humaltumiseni (kyllä, näin pitkään siinä kesti että koskin alkoholiin)
...ensimmäiset opiskelijabileeni
...amiksesta valmistumisen ja sen ihanan helpotuksen tunteen kun sieltä viimeinkin pääsi pois
...Twenty One Pilotsin keikan (yksi ihanimmista hetkistä koko vuonna!)
...surunhetkiä
...onnea
...oikeasti kuuluvani jonnekkin
...millaista on asua asunnossa, jossa ei viihdy
...muuttamisen ärsyttävyyden (peräti 3 kertaa D:)
...miltä tuntuu olla porukan ulkopuolella
...miltä tuntuu kun on iso kasa ihania ystäviä ❤
...tosi paljon jännittäviä hetkiä (mm. ensimmäiset työpäivät niin harjoittelussa kuin kesätyössäkin, ensimmäinen päivä Kuopiossa, eka koulupäivä...)

Vuonna 2016 opin.. 
...hieman espanjan kieltä
...olemaan välillä yksinkin
...asumaan omillani
...ajamaan pakettiautolla
...käyttämään ratikkaa
...tekemään ruokaa hieman paremmin (kiitos keittiötunnit!)
...olemaan rohkeampi
...että amerikkalaiset ottavat mieluummin idioottimaisen appelsiinin presidentikseen kuin naisen (vieläkin hieman katkera tästä asiasta)
...että kaikki ystävät ei ikävä kyllä tule aina jäädäkseen
...pärjäämään yksin ulkomailla
...maksamaan vuokraa (vaikka se onkin helppoa se on silti mainittava)
...että lopulta kaikki tulee järjestymään
...että jos haluaa asioiden muuttuvan niiden eteen on tehtävä töitä
...ettei miun kannata muuttaa yhteen ystävän kanssa
...ettei ihmistä pidä arvioida ensivaikutelman pohjalta, koska loppujen lopuksi se henkilö voikin olla aika mahtava
...tulemaan paremmin toimeen vanhempieni kanssa

Vuoden 2016 kohokohdatEspanja
Ensimmäistä kertaa yksin ulkomailla! Matkaan mahtu ihan älyttömän paljon iloa, mutta myös ihan vähäsen suruakin, koska ainakin alussa oli tosi yksinäistä kun ei tuntenut yhtikäs ketään koko maasta. Oon niin ilonen, että oikeesti otin itteeni niskasta kiinni ja lähin tuonne vaikka kuinka paljon pelottikin. Matka oli aivan mahtava kokemus ja ne 2½ meni vaan hurahtamalla ohi.

Amiksesta valmistuminen
Se hetki kun vihdoinki sain sen todistuksen käteeni oli aivan mahtava. Kolme vuotta opiskelemassa sellasta alaa, josta en yhtään pitänyt, mutta jota en keskenkään kehannu jättää oli vihdoinki ohi. Pääsin pois sieltä ja olokin parani heti kun ei tarvinnut aina sinne raahautua.

Uusi koulu
Muistan vieläkin miten melkeen puol vuotta sitten mie jännitin ihan kamalasti että pääsenkö mie nyt kouluun ja jos pääsen niin mihin kouluun pääsen. Sillon kun tulosten oli tarkotus tulla julki valvoin aamuyöhön asti ja aamulla heräsin ihan kamalan aikaseen että kerkesin näkemään tulokset ennenku sivut tukkeutu.

Muuttaminen Kuopioon
Miun muuttopäivä oli aika hektinen, mutt niin on kyllä ollu kaikki muutkin muuttopäivät tähän mennessä. Olin ihan kauheen jännittyny että apua mitäs jos en pärjääkkään ja mitäs jos kämppikset on kauheita jne. Kaikki kuitenkin meni hyvin, vaikkakaan kämppisten kanssa ei oikein kemiat sopinut hirveän hyvin yhteen, mutta siitä tilanteesta pääs helposti pois kun muutin toiseen soluun.

Twenty One Pilotsin keikka
Taidan vieläkin olla aika starstruck tuosta keikasta, koska se oli aivan mahtava. Se jo kertoneekin jo jotain tunteistani kun vähän väliä melkeenpä itkin onnenkyyneleitä, hyperventiloin ja kiljuin vaan kokoajan. Se keikka oli miun ihka ensimmäinen keikka koko elämäni aikana ja herranjumala se oli aivan mahtavaa. Sanat ei oikeen pysty kuvailemaan sitä miten täydellistä se oli.

Hiusten leikkaaminen lyhyeksi
Okei tää nyt ei välttämättä oo edes hirveän iso kohokohta, mutta pitihän siitäkin nyt tänne ilmottaa. Miulta lähti nimittäin hiukset päästä ja nyt miulla on pixie cut-tyyliset hiukset. Nää on vaan niin ihanat ja paljon helpommat kun ne pitkät mitkä miulla aiemmin oli.


Tänä vuonna oon ollut pitkästä aikaa ihan kunnolla onnellinen ja en vaihtais mitään pois. Vuosi 2016 oli kyllä aika mahtava vuosi ja toivotaan että vuodesta 2017 tulee entistä parempi,Mitä muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? 

2 Comments

 1. Tosi kiva ja freesi ulkoasu! Kuulostaa siltä, että oot päässyt kokemaan paljon viime vuonna, toivottavasti se onnistuu myös tänäkin vuonna ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia!
   Nyt kun taaksepäin katsookin niin on ollut kyllä aika paljon kaikkea viime vuonna, mutta silti toivon että tästä vuodesta tulisi vielä entistä tapahtumarikkaampi :D

   Delete