kuulumisia

ei ole taas tultu kauheasti kirjoiteltua. mutta miulla on ihan oikea syykin sille! oon ollu nimittäi jatkuvasti töissä ja niinäkin harvoina vapaapäivinä mitä miulla on ollu oon vaan nukkunu. pahoitteluni teille jotka tätä edes vaivaudutte lukemaan. kirjoitin aiemmin että tulen heinäkuussa kirjoittelemaan enemmän, ja niin tulenkin. miun kesätöiden piti vaan olla tää kesäkuu, mutta pomopa soittikin sitten yhtenä päivänä ja kysyi että jospas haluaisin vielä heinäkuulle jatkaa. ja miehän suostuin, koska raha ei oo koskaan pahaksi.

ja varsinkin jos nyt pääsisin kouluun niin rahalle tulisi ihan oikeasti tarvetta että saan vuokrat, koulukirjat ja muut maksettua sitten eikä tarvitse niin paljoa rahatilanteesta sitten huolehtia. mie oon nyt joka ikinen päivä käynyt tarkistamassa opintopolun että jokos olisi tullut tulokset, mutta siellä vieläkin lukee että opiskelijavalinta on kesken. alkaa hieman kyllä jo tämä kärsivällisyys loppua, kun kuitenkin osa yliopistoon hakeneista on jo saanut tietää. ja varmaan kerkeävät kaikki opiskelija-asunnot sitten mennä ennenkuin saan edes tiedon opiskelupaikasta..

 tämä siis jos edes pääsen mihinkään kouluun. aina välillä tulee sellainen tunne että kyllä minä sinne pääsen, mutta sitten välillä tulee aina aivan kauhea paniikki. muistan vain kaikki väärät vastaukset siitä kokeesta ja kuinka huonosti se ryhmähaastattelu omasta mielestäni meni. jännitin sitä aivan liian paljon ja kemia ryhmässämme jossa meidät haastateltiin ei ollut kauhean hyvä. mutta se on toivottavasti ihan ymmärrettävää. toivotaan että ne haastattelijat ymmärsivät että me kaikki oltiin kauhean jännittyneitä siinä tilanteessa.

pakko kai vain yrittää saada ajatukset pois koko jutusta ja yrittää keskittyä vain töihin. ensi perjantaina sitten loppuu onneksi tämä ikuiselta jatkuva odottaminen. tai ainakin toivottavasti. vaikkei kyllä haittaisikaan jos ne ammattikorkeat päättäisivätkin julkaista opiskelijavalinnat ihan pikkuriikkisen aikaisemmin. pääsisin sitten ainakin suunnittelemaan loppuvuottani, eikä enää tarvitsisi miettiä että pitääkö miun etsiä työpaikka vai pitääkö etsiä asunto uudesta kaupungista ja valmistautua ammattikorkeaopiskelijan arkeen. odotella joudun nyt kuitenkin vielä vähän aikaa.

ääh, tartteen jostain vertaistukea tän odottamisen kanssa.. stressaan tästä enemmän kuin mistään muusta oon stressanu pitkään aikaan.. okei, ehkä on parempi jos vaihdan puheenaihetta etten aiheuta muillekin hakeneille ihan kamalaa stressiä :'D. onko kukaan tätä lukevista samassa tilanteessa kuin mie? ois kiva joltakulta saada vertaistukea tähän odottamiseen.

 meidän kollikissa muuten karkasi pari viikkoa sitten ja nyt ainakun nään jossain kissan meinaan oikeasti napata sen vain mukaani ja viedä kotiin. pakko saada jostain kissa, jota voi silitellä. kissa-addiktin ei ole hyvä olla ilman kissaa liian pitkään. toivotaan nyt kuitenkin että se meidän kissa löytäisi takaisin kotiin. tai sitten on mahdollista että joku noista kissataloista on kidnapannut sen itselleen. kun täällä maalla on siis muutama sellainen "kissatalo", jossa on vaan aivan kamalasti kissoja ja ne talon omistajat eivät taida edes tietää mitkä niistä kissoista on niiden ja mitkä jonkun toisen. tässä meidänkin lähellä on ainakin kaksi eri kissataloa, toisessa on ymmärtääkseni aika hyvä olla, mutta toisessa ne kissat ei edes usein saa ruokaa ja se talo on ihan kamalassa kunnossa. noille pitäisi ihan oikeasti tehdä jotain.


ihan muuten vaan tälläinen pieni muistutus, joka on taas ajankohtainen. älkää ottako kesäkissaa, jos otatte kissan niin pitäkää siitä huoli älkääkä hylätkö sitä heti kesän loputtua. kissakin ansaitsee rakastavan kodin, aivan kuten koiratkin.

meni nyt ihan kamalan sekavaksi jutteluksi asiasta toiseen,


4 Comments

 1. Ihania kuvia.
  Etköhän sinä sinne kouluun pääse, toivottavasti tieto tulee pian.
  Meille tuli tieto 16. päivä ja tulos oli että kyllä sinne lukioon mennään. :)

  vinuski.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :)
   ja toivotaan että pääsen, tieto tulee ylihuomenna (apua!)
   onnea muuten siulle että pääset lukioon! :)

   Delete
 2. Voin niin samaistua! Tunnusluvut loppuu varmaan kohta kesken, kun monta kertaa päivässä kirjaudun opintopolkuun kattomaan joko ne tulokset olis tullu :D

  Noo, onneks tulokset tulee nyt kuitenkin tällä viikolla, niin voi alkaa järjestelemään kaikkia käytännön asioita!

  http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. itellä onneks ollu tuo mobiilivarmennus, jonka hankin just ihan opintopolkuun kirjautumista varten :D
   sääli että olivat nyt näköjään sulkeneet sen kirjautumisen ja avaavat sen vasta perjantaina :/
   no eipähän ainakaan kokoajan tarvitse jännittää :D

   Delete