tuleeko minusta restonomi?

kesäkuuta 07, 2016

kävinpäs tänään aamupäivästä tekemässä valintakokeen Savonian restonomi-puolelle Kuopiossa. jännitys aamulla oli suuri, koska haluan sinne kouluun ihan tosissani. on kyllä pettymys suuri jos en pääse. mutta ei se yllätyskään olisi kun tuntui että koko koe meni ihan persiilleen. samoin tuntui myös menevän ryhmähaastattelu. en ole yhtään hyvä vieraiden ihmisten kanssa tuollaisissa stressaavissa tilanteissa ja pelottaa että nyt ne haastattelijat sai sellaisen kuvan että jaahas ei tuo Anni varmaan nyt tänne kouluun ihan tosissaan halua.



en tiedä miksi piti kuva nyt tuosta napata, mutta oli jotenkin niin
kannustava kuppi että pitihän se valokuvaan ikuistaa.
en yhtään tiedä missä olen ensi syksynä ja se on todella pelottava ajatus. olen aina ollut sellainen ihminen, että asiat pitää olla aikataulutettu ja järjestetty jo kuukausia ennen etten sitten rupea panikoimaan kun en tiedä mitä pitää tehdä ja minne pitää mennä. heinäkuun ensimmäinen päivä kuitenkin selvinnee pääsenkö tuonne Kuopioon. oli miulla kyllä muitakin vaihtoehtoja (kaikki tietysti juurikin restonomipuolelta) vähän ympäri Suomea, että ei haittaisi vaikka johonkin niistä pääsisin (vaikkakaan Rovaniemi ei tällä hetkellä kauheasti innostaisi kun se on niin kaukana Joensuusta). kuitenkin tuo Kuopio olisi se ykkönen. aiemmin vielä epäröin että entäs jos en tykkääkään siitä koulusta, mutta kyllä nyt tänään vaan vahvistui se halu sinne mennä. ne tutorit, mitkä siellä oli meitä valintakokeelaisia neuvomassa, oli aivan älyttömän ystävällisiä (mikä oli jostain syystä yllätys, koska muualla tutorit on vain neuvoneet sitä ja tätä ja sitten jättäneet meidät yksin.)! juttelivatkin meidän jännityneiden kanssa ja toivoivat että ensi syksynä sitten nähtäisiin. ja toivottavasti ihan oikeasti nähtäisiinkin.
tää meni nyt tälläseks ihme höpöttelyks tällä kertaa, mutta eipä tuo nyt mitään varmaan haittaa.



 ainiin, miultapa lähti eilen osa hiuksista kun
en enää jaksanut pitkää takatukkaa.
pikkusisko otti siis sakset käsiinsä ja pääsi leikkimään kampaajaa.
ihan hyvää jälkeä siitä kyllä tuli vaikka aluksi vähän pelotti.
(anteeksi huono kuvanlaatu, puhelimen etukamera on surkea)

p.s. anteeksi ettei ole melkein viikkoon tullut kirjoiteltua, olen tosiaan aloittanut nyt kesätyöt niin niitten kanssa on ollut ihan mukavan kiireistä ja siinä välissä on vielä pitänyt harjoitella tuohon pääsykokeeseen.

ensi kertaan ☺,


Saatat myös tykätä

4 Kommenttia

  1. Tsemppiä kouluunhaun kanssa!
    Itteäkin vähän jännittää mahdanko päästä opiskelemaan tieto- ja viestintätekniikkaa. Vielä kun sinne heinäkuun alkuun jaksaisi odotella :D

    <3: Jasmin N
    Little Things With Jassy
    Bloglovin'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siulle kanssa tsemppiä! Toivottavasti molemmat päästäisiin opiskelemaan.
      Olisipa jo heinäkuu, että tämä epävarmuuden tunne loppuisi.

      Poista
  2. Kiva blogi ja ihana postaus!
    Hyvää kesää :)

    http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Popular Posts