jännitystä ilmassa

kesäkuuta 29, 2016

oon viimeiset pari päivää vaan kokoajan rampannut opintopolussa, ja nyt on totta puhuen aikamoinen helpotus kun opetushallitus oli laittanut ne kiinni (vaikkakin olisivat vähän aikaisemmin kyllä voineet laittaa, sillä nyt jotkut ovat jo saaneet tiedon ja saanut varaslähdön asuntojen hakemiseen). kokoajan on pitänyt tarkkailla keskustelupalstoja jos joku olisi jo saanut restonomejen tuloksia. totta puhuen minnuu jännittää aivan kauheasti! onneksi perjantaina on vapaata, niin ei tarttee koko päivää töissä olla sitten ihan hermorauniona.

mainitsin muuten viime postauksessa kuinka sain kesätöille lisäaikaa heinäkuun loppuun asti, niin tänään sainkin tietää että ne jatkuukin elokuun puoleenväliin! jes! saan mukavan määrän rahaa sitten ihan talteen ja ei tarvitse opiskelujen ohella sitten tehdä töitä. jos nyt siis edes pääsen opiskelemaan... välillä oon täynnä itseluottamusta ja suunnittelen jopa jo soluhuoneen sisustusta ja toisinaan en yhtään usko itseeni ja oon ihan maassa. katsoin toissapäivänä niitä tilastoja montako on hakenut ja tuli hieman epävarma olo. tosi paljon hakijoita on kyllä tänä vuonna ihan oikeasti ollut! toivotaan kuitenkin että ensikertalaisuus korvaa sen hieman huonosti menneen kokeen. 



rupesin muuten opiskelemaan saksaa aikani kuluksi. toivottavasti joskus tuun osaamaan saksaa edes hieman paremmin mitä nyt. yläasteellahan mie kyllä opiskelin sen vuoden (vai kaksi??) saksaa, mutta siitäkin on jo sen verran aikaa että ne on päässyt jo aikalailla unholaan ^^'' . haluisin osata joku päivä mahdollisimman montaa kieltä, että pystyisin kommunikoimaan muidenkin kuin englantia ja suomea puhuvien ihmisten kanssa. kunhan saksan saan edes jonkinlaiselle mallille niin jatkan vielä espanjan opiskelua, joita suoritin yhen kurssin amiksessa jo ennestään. olisi myös mukava joskus oppia amerikan viittomakieltä sekä koreaa. ehkä sitten joskus.. 





eipä miulla tällä kertaa kummempia, 


Saatat myös tykätä

0 Kommenttia

Popular Posts