viikossa voi tapahtua paljon

Aika paljon asioita on tapahtunut sitten viime kirjoitukseni, vaikkei aikaa siitä ole edes kulunut viittä päivää enempää. Aloitetaan nyt kuitenkin viime viikon tiistaista, jolloin meillä oli meidän ensimmäiset keittiötunnit! ❤ Olin aamulla ihan hypessäni siitä, koska jes vihdoinkin pääsisin oppimaan kuinka kokataan! Joo ei se sitten niin loppujen lopuksi mennytkään.. Opettaja jakoi kaikille omat kokkailtavansa ja käski vain painua keittiön puolelle. Kaikilla meni miun mielestä tosi hyvin, mutta en kyllä omalta hätäilyltäni kauheammin mitään huomannut..


Sitten siirrytäänkin jo torstaihin, sillä keskiviikon kuulumisiani voi jo lukea edellisestä postauksestani. Torstaina mentiin sitten tosiaan luokkalaisten kanssa BowlD1neriin syömään ja keilaamaan. Tuntui hirveän aikuiselta kun oli pöytävarauskin jo ja kaikkea. Tilasin itselleni American Cheese & Baconin, joka ei totta puhuen kyllä ollut maultaan hirveän hääppöinen.. Hinnan perusteella olisi oikeasti voinut jo päätellä, että se olisi hyvää, mutta pettymys kuitenkin tuli. Onneksi ruoka ei pilannut iltaa, sillä seura oli kyllä mitä mahtavin. Syötyämme myö siirryttiin ihan siihen parin metrin päähän hohtokeilaradalle, josta olin etukäteen käynyt jo varaamassa meille radan. Saatiin koko rata ilmaiseksi, koska meidän oppilaskunnan kalenterista löytyy kuponki sitä varten 😄. Kengistä piti tietty maksaa, mutta sekin oli vain yhden euron että ei me paljoa menetetty.


Ja a tuosta ylhäältä tosiaan löytyy meidän "ruokajengi". Lisää porukkaa ilmestyi jossain vaiheessa, en itse tiedä milloin, koska olin aivan liian keskittynyt voittamaan keilaamisessa (ja lopulta päädyinkin sitten häviämään..). Keilaamisen jälkeen me suunnattiin Alkon kautta etkoilemaan erään luokkalaisen luokse. Oli totta puhuen kyllä aika hauskan näköistä kun me kaikki oltiin kasauduttu sinne aika pieneen olkkari/keittiöön, mutta hyvin me sinne onneksi mahduttiin. Kun kello alkoi lähestyä kymmentä minua alkoi jo vähän väsyttää ja jo hetken mietin että pitäisikö touhuilun sijaan sittenkin lähteä vain kotiin nukkumaan. En kuitenkaan lähtenyt, vaan lähdin reippaana talsimaan lumihankeen että päästiin baariin viettämään touhutorstaita ❤. Päädyinkin sitten olemaan siellä baarissa melkein pilkkuun asti, kun oli niin hauskaa etten huomannut lainkaan ajan kulumista. Siirryttiin sitten vähän hiljaisempaan baariin, jossa ei kylläkään viihdytty kauhean pitkään. Koska viimeinen bussi kohti kotia oli jo aikoja sitten mennyt tungin sitten itseni kaverille yöksi.

Seuraavana päivänä sitten skippasin ne pari tuntia mitä meillä koulussa olisi ollut. Keskipäivän aikoihin kuitenkin otin suunnakseni koulun toisen kampuksen ja kävin sieltä noutamassa koulun auton käyttöön. Me nimittäin tehtiin pienoinen road trip, koulutehtävän takia, Varkauteen. Hieman aluksi pelotti ajaa pitkästä aikaa vaihdekepillä ja vieläpä liukkailla teillä, mutta ihan hyvinhän se sitten loppujen lopuksi onneksi meni. Myöhemmin saatiin kylläkin tietää, että meillä oli ollut väärä auto käytössä.. Eipä tuo mitään, oli tuollakin ihan mukava ajaa, mutta koko autossa oli sattumoisin vain 4 paikkaa. Joten kaksi kulki sitten erillisellä autolla Varkauteen asti, joista toinen sitten jäi Varkauteen ja toinen tuli bussilla takaisin Kuopioon. Hirveän hyvin menee kaikki kyllä meidän koulussa. Mutta eipä tuo mitään, on tuohon koulun sekoiluun jo tässä kerennyt tottua.
Viikonlopuksi matkustinkin sitten käväisemään kotona


hyvää viikon jatkoa,


0 Comments