Syksyinen kysymyshaaste

Cloaca Maksima- blogista oltiin näköjään haastettu miut tälläiseen ihanaan syksyaiheiseen, well, haasteeseen. Ideana on siis vastata kaikkiin kysymyksiin, lisätä loppuun yksi oma kysymys ja haastaa muutama blogi. En ookkaan tälläsiä aiemmin tehnyt, joten tästä tulee mielenkiintoista. Vaikka vielä kieltäydynkin uskomasta että se kesä ihan oikeasti on ohi, niin yritän nyt ainakin tämän postauksen ajaksi virittäytyä syystunnelmaan.
En tiedä kenet tähän nyt uskaltaisin haastaa, joten haastan kaikki jotka tämän sattuvat lukemaan ja blogin omistamaan (ja jotka tämän haluaa tehdä).


1. Mikä on lempituoksukynttiläsi?
Rakastuin viime vuonna kaupassa bolsius aromaticin vaniljan tuoksuiseen kynttilään, ja aina on pitänyt uusi käydä ostamassa kun vanha on loppunut. Sen tuoksu alkaa kuitenkin olemaan liian vahva ja en pysty polttamaan sitä kauaa ennenkuin päähän koskee, joten lähiaikoina olen ruvennut tykkäämään Espanjasta ostamastani Primarkin vaniljan tuoksuisesta kynttilästä. Mietitte nyt varmaan että hei, eikös se koske siun päähän kun sehän on ihan samantuoksuinen kuin aiemminkin? No ei koske, tää ei tuoksu niin voimakkaasti kun tuo aiemmin mainitsemani ja saan sitä rauhassa poltella niin paljon kuin haluan ilman että päähän alkaa sattumaan. Pitäs varmaan kuitenkin säästellä tuota, koska en usko että ihan heti Primarkista uutta pääsen ostamaan.

2. Kahvi, tee vai kaakao?
Kahvi all the way. Tai sitten kaakao, jos se vaan on hyvää ja siellä pohjalla on sitä suklaista hyvyyttä. En aiemmin voinut sietää kahvia, mutta onnistuin siihen addiktoitumaan kun olin kahvilassa työharjoittelussa. Siellä tuli helposti viisikin kupillista parin tunnin sisällä juotua. Nyt se on onneksi vähentynyt siihen kolmeen-neljään kupilliseen päivässä.

3. Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa?
Oon aivan liian laiska tekemään niin. Vaihdan meikkirutiineja silloin kun ne alkaa kyllästyttämään tai kun en vain yksinkertaisesti enää jaksa tehdä niitä samalla tavalla. Tietty alan syksyisin käyttämään enemmän kosteusvoidetta, mutta sitä ei taideta ihan meikiksi laskea.

4. Mikä on lempijouluruokasi?
Oih, joulukinkku ♥. Sellanen oikeen hyvin maustettu, mehukas joulukinkku. Ääh, odotan nyt joulua ihan vaan että saisin joulukinkkua.

5. Hatut vai kaulahuivit?
Kaulahuivit all the way, koska en oo kauheen hattu-ihminen. Miun hiukset yleensä mystisesti katoaa hattujen alle saaden miut näyttämään siltä että oisin kalju. Miulla on myös huonoja kokemuksia hatuista. Jotkin asiat yläasteella jää kummittelemaan loppuiäksi.

6. Mikä on eniten käytetty villapaitasi?
En käytä villapaitoja, koska ne kutittaa niin paljon ja saa sormenpäät tuntumaan hassulta. Tykkään enemmän collegepaidoista, sellasista missä on tosi pitkät hihat että tarvittaessa voin vaan vetää käteni hihojen uumeniin.

7. Mikä syksyinen kynsilakka jokaisen tulisi omistaa?
En käytä muuten kynsilakkaakaan melkein ollenkaan, joten en osaa tähän vastata. Mutta sellaset kynnet on tosi nätit että ne matchaa huulipunan kanssa ♥.

8. Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?
En oo kauheen iso urheilun ystävä, joten pakko vastata lehtikasaan hyppiminen. Se on nyt kuitenkin vähän jäänyt, kun ei ole ollut lehtikasoja mihin hyppiä :(. Eikä oikein kehtaa mennä hyppimään puistoissa oleviin lehtikasoihinkaan kun ne on suurella aherruksella sinne kasattu.

9. Pillifarkut vai leggingsit?
Pillifarkut. Mieluiten mustat sellaiset.

10. Nilkkurit vai UGGit?
Nilkkurit. Tähän löytyy selityskin, nimittäin UGGit ei oo hyväks miun jaloille koska niissä on niin lättänät pohjat. Ja myöskin koska oon liian laiska puhdistamaan niitä kokoajan joten ne yleensä alkaa haisemaan. Hups.

11. Mikä on ykkösjuttu syksyssä?
Se kun illalla alkaa tulemaan pimeää. Ahdistaa aina ihan kamalasti iltaisin kävellä kauppaan auringonvalossa kun tuntuu että kaikki tuijottavat, joten iltojen pimentyminen on kivaa kun tuntee olevansa ainakin osittain piilossa vastaankulkijoilta. Mutta talveen mennessä oon jo viimeistään kyllästynyt pimeisiin iltoihin ja valitan miten en koskaan ole kotona valoisan aikaan.

12. Onko olemassa biisiä, joka saa sinut uppoutumaan talvifiiliksiin?
Ei ole.

13. Millainen sää tämänhetkisessä asuinpaikassasi sijaitsee?
Tuolla on kylmä vaikka aurinko paistaakin. Ilma on kylläkin ihanan raikasta ja taivaalla ei näy (ainakaan tuosta ikkunasta) pilven pilveä. Ois kyllä ihan mukava jos ois lämmin, niin voisi jopa harkita ulosmenemistä. Nyt kuitenkin pysyttelen kynttilöideni kanssa sisätiloissa.

14. Millainen on täydellinen syyspäiväsi?
Sellainen, että aurinko paistaa ja ilma on raikasta, muttei liian kylmä. Ulkona pärjäisi ihan hupparissakin. Puiden lehdet olisivat syksyn eri sävyjä, siilit liikkuisivat takapihalla ja jostain kaukaa kuuluisi lintujen huutoa kun ne on palaamassa etelään. Ottakaa miutkin mukaanne, miettisin ja huokaisin kun lintujen huudot menisivät kauemmas lopulta kadoten kokonaan. Kahvilassa myytäisiin herkullista take-away kahvia, jota saisi halvalla. Sen kanssa olisi mukava mennä istumaan puiston penkille tarkkailemaan maailman menoa. Lopulta kuitenkin tulisi liian kylmä ja voisi palata takaisin sisälle, jossa voi lämmitellä kahvikupposella hyvän kirjan ääressä samalla peläten tulevaa talvea ja kylmyyskuolemaa.

+1 Mikä on lempipuuhasi syksyisin?
Istua kahvikupin kanssa vilttiin kääriytyneenä, katsoen netflixiä ja välillä katsoa ikkunasta syksyn värejä.

siinäpä tältä kertaa,


0 Comments