Muutto

Oon koko kesän vaan raatanut töissä, toissa viikollakin melkein hukuin töihin, koska ah niin ihana 43 tunnin työviikko. Sen viikon jälkeen olin kyllä hieman uupunut.
Mutta nyt on viimeinkin loma! Viimenen työpäivä oli nimittäin lauantaina. Seuraavat kaksi viikkoa vaan lepään ja tutustun Kuopioon. Niin, mie siis oon viimeinkin täällä Kuopiossa! Muutin tänne vihdoinkin tänään, viime torstaina käytiin jo osa tavaroista tuomassa. So far kaikki on mennyt ihan mukavasti, tiedän jo mistä löytyy lähin Lidlikin (teoriassa siis, en osaa käytännössä sinne mennä). Ainiin ja hankin tän uuden tietokoneenkin, rahaahan siihen ikävän paljon meni (ja hieman myös ketutti kun näin että Powerista olisi saanut satasen halvemmalla viime viikon ajan ja olin sillon jo tän koneen kerennyt tilata), mutta oli pakollinen osto. Tietokonetta kun opiskelussa (ja bloggailussa ja netflixin katsomisessa) aika paljon tarvitsee.Mitäs muuta? Laitoin blogin yksityiseksi vähäksi aikaa koska rupesi ahdistamaan aivan saakutisti tänne kirjoitteleminen, mutta nyt on kaikki taas hyvin. Nyt annan tämän blogin olla ihan julkinen, aivan sama kuka näkee mitä tänne kirjoittelen. Tykkään liikaa kirjoittamisesta lopettaakseni. Oon myös pelannu Pokemon Gota aivan liian paljon, kunto tainnut kasvaakin ihan mukavasti :'D
Pääsin myös tänään Pokemon Gon avulla aika hyvin tutustumaan tähän lähiympäristööni. On täällä kyllä tosi nättiä, se täytyy myöntää. Järvi ei ole kuin muutaman sadan metrin päässä ja metsääkin löytyy ihan mukavasti, mutta ei liikaa. Kuitenkin on sellainen kaupunkifiilis. Keskustassa en siis asu, vaan n. 3 kilometrin päässä sieltä (mikä tarkottaa sitä että koululle on 5 kilometriä...)
AINIIN! Ostin muuten aivan iki-ihanat kissaverhot ja -tyynyn Ikeasta. Oon rakastunut niihin ja ne on nyt kissan korvikkeena miun elämässä vaikka eihän ne kehrää tai tuu syliin makoilemaan, mutta näänpähän ainakin kissoja joka päivä :'D. Oikeesti hankkikaa joku miulle kissa, tartteen kissan elämääni.
Laittelen myöhemmin paremmin kuvia tästä huoneestani (yleisistä tiloista en uskalla mennä kuvia ainakaan vielä ottamaan) ja saatan ehkä jopa tehdä pienen esittelyn. Katsotaan kuitenkin sitten kunha tää on vähän paremmassa kunnossa, nyt tää on vielä aikalailla pelkkä järjestäytynyt sekasotku.
Laittelen myös parempaa postausta sitten kunhan saan tämän netin täällä toimimaan, tällä hetkellä joudun puhelimesta jakamaan kun jostain syystä en tuota wifiä saa toimimaan. Pitää huomenna soitella DNAlle ja kysyä että miksei. Kidutustahan tää on tälläsellä huonolla netillä olla :D
Kaikki muu alkaaki jo olla muuten kondiksessa tuota nettiä ja kirjastokorttia lukuunottamatta, mutta nepä on molemmat miun huomisen to-do-listalla.

heippadihei,


2 Comments

 1. Heips, "anonyyminä" lukijanasi tahtoisin haastaa siut, tämä pieni syksyinen kysymyshaaste löytyy tästä linkistä ☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. oih, kuulostaa muuten aivan ihanalta!
   taidanpas kirjoitella tuon jo samantien :3

   Delete