oon ollut vähän kiireinen

heinäkuuta 15, 2016

hei, muistatteko miut? kirjotin viimeks kaks viikkoa sitten, ja olen siitä todella pahoillani.
on ollut vähän kaikenlaista. enimmäkseen töitä. ja ihan ehkä pikkuisen myös pokemon gota. okei, ei ehkä pikkasen. enemmänkin ihan kamalasti.. mutt saapaha jokin asia miut sentään nyt menemään vapaaehtosesti lenkille :D




äsken kävin peräti 11 kilometrin pyörälenkillä ja jalat on nyt kyllä ainakin mukavan kipeänä. mutta fiilis on jostain syystä tosi hyvä. vois vähän useemminkin. ja niin mie varmaan rupeenkin vähän useemminkin varsinkin sitten ku pokemon go virallisesti julkastaan suomessa ja se sovellus alkas vihdonkin jopa toimimaan kunnolla. 



toissapäivänä ja eilen ajoin oikein innolla Joensuuhun, että pääsin kaverin kanssa pokémoneja metsästämään, koska kaupungissahan on paljon enemmän pokeja ku täällä keskellä ei mitään. ja kyllähän sieltä ihan mukavasti niitä paukahtikin sitten loppujen lopuksi. ja oli myös hauska nähä kaikenikästä väkeä liikenteessä etsimässä pokemoneja. pariin tyyppiin törmättiin useammankin kerran luren äärellä ja välillä tuntu vähän stalkkeroinnilta kun aina luren loputtua kiiruhdettiin jo seuraavan luo muiden perässä :'D.



mutta miulla on ollut aina tosi hauskaa sitä pelatessa ja aina on jääny hyvä fiilis jälkeenpäin.
ja pokemonhan ei oo miulle muuten mikään uusi juttu, ehei, mie oon ollu näihin hulluna iha pikkulapsesta asti. pienempänä miulla oli yli sata niitä pokemonkortteja (jotka myöhemmin tiputin kaikki parvekkeelta alas..) ja oon kahtonut pokemonia myös jonkin verran. sitten se kuitenkin jäi muutamaks vuodeks kunnes viime vuonna voitin tivolista nintendo 2ds:n ja sen mukana pokemon
 Y:n.


okei, nyt voisin lopettaa tämän nörtteilyni ettette ihan kokonaan pakene :D,








p.s. melkeen unohdin! sain asunnon Kuopiosta! voin muuttaa sinne heti kun pystyn (eli siis ensi kuun puolessa välissä kunhan työt viimein loppuu). postausta tästä asiasta tulossa joskus myöhemmin ;)



oottekos te pelanneet tuota suomessa julkaisematonta pokemon gota jo? vai oletteko vasta odottelemassa että se virallisesti tulisi ulos?

EDIT (16.7.) // Pokemon Go saapui tänään virallisesti suomeen!!!

Saatat myös tykätä

0 Kommenttia

Popular Posts