Matkasuunnitelmia

tammikuuta 28, 2019

Aloin viime viikolla huolehtimaan ihan liikaa siitä, että joutusin viettämään synttärini huhtikuussa ihan yksin Luxemburgissa. Mutta sitte päähän pilkahtikin aika mahtava idea, entäs jos matkustan jonnekin muualle yksin? Eihän se tietenkään paljon eroa, mutta sen sijaan, että viettäisin synttärini yksin tylsyydessä, voisin viettää synttärini yksin ja jännittävässä uudessa paikassa.
Joten rupesinkin tuumasta toimeen, kävin Skyscannerin huolella läpi ja katsoin youtubevideoita, ja sain matkasuunnitelman valmiiksi.

9 päivää Roomassa, Thessalonikissa sekä Ateenassa. Kaksi eri maata, kolme kaupunkia, yksi junamatka ja kolme lentoa. Suunnitelmana on nyt siis lentää ensin Roomaan, viettää siellä 4 päivää pääasiassa syöden ja nähtävyyksiä nähden. Rooman jälkeen on aika lentää Thessalonikiin 4 päiväksi nauttimaan merestä ja merellisestä ruuasta. Thessaloninkista siirtyisin junalla Ateenaan 3 päiväksi ja sen jälkeen palaisin takaisin Luxemburgiin.

Majoittuminen tottakai tapahtuis hostelleissa, ihan vaan rahaa säästääkseni ja ehkä myös tutkimusseuraa löytääkseni. Oon jo netistä jokaisesta kaupungista itelleni ettiny hostellit valmiiks arvosteluja lukemalla, mutta harkitsen vielä että jos viettäsinkin synttäriyöni joko hienossa hotellissa tai airbnbssä, mutta saa nähdä tuleeko budjetti riittämään siihen.

Mitään ei kuitenkaan vielä oo varattu, pitäs varmaan pikkuhiljaa niitä ensi kuussa ruveta varailemaan.. Pitää kuitenkin ensin odottaa, että onko silloin sattumoisin tulossa vierailijoita Suomesta.

Tämän matkan lisäksi oon myös maaliskuun alussa suuntaamassa Maltalle, sillä loppupaperini perustuu sinne, ja tämähän on tottakai hyvä tekosyy suunnata sinne lomaviikolla ;)

Saatat myös tykätä

0 Kommenttia

Popular Posts