Kuukausi takana, kaksi edessä

Nyt on virallisesti tultu kuukausi oleskeltua Saksassa. Huhuh että meni nopeasti! Tuntuu ettei kuukauden aikana ole tapahtunut läheskään mitään ihmeellisempää, mutta kun paremmin miettii niin onhan tässä paljonkin tapahtunut. On tullut nähtyä paljon nähtävyyksiä, on tullut työskenneltyä ihan jumalattomasti ja on tullut nähtyä Saksan kesän monet eri puolet.
Koti-ikävä ei ole vielä sen pahemmin iskenyt mitä nyt välillä vaan tulee ajateltua miten mukava olisi olla tällä hetkellä Kuopiossa tai maalla perheen luona. Varsinkin kun töissä on tavallista rankempi päivä, tekee vaan mieli heittää hanskat tiskiin ja lähteä takasin kotiin. Täällä sitä kuitenkin vielä ollaan ja loppuun asti aion ollakkin.


Koreastakin on kuulunut nyt ihan mukavan verran uutisia tämän kuukauden aikana ja ensi viikolla (jos vaan muistan) käyn viemässä passin viisumihakemuksineen postiin, että saan passin vaan mahdollisimman nopeasti takasin. Ei tunnu hirveän mukavalta nimittäin olla ulkomailla ilman passia 😅. Varsinkaan silloin kun jos en kanna passiani mukana tietyissä tilanteissa niin voin siitä mukavuudesta saada sakot.. Ärsyttää etten tuota viisumia muulla tavalla oikein hankkia kun kuulemma en voi Saksastakaan sitä hakea kun siellä päässä se vain hylättäisiin samantien.
0 Comments