Long time no see.

kesäkuuta 20, 2019

Siitä on nyt jo vähän yli kolme kuukautta, kun oon edes kirjoittanut jotain tännepäin. On ollu kiire ja silloin kun ei oo ollut kiire, niin mieli on ollu niin alhainen, että kirjoittaminen ei oo oikein sujunut. Nää viimeset kolme kuukautta on ollut varmaan tapahtumarikkaampia kuin miun koko vaihtoaika Luxissa. Mitäs kaikkee tässä välissä sitte on tapahtunut?

Kävin Suomessa lomailemassa ja juhlimassa synttäreitä huhtikuussa, mursin pikkurillini (onneks nyt on kipsi poissa ja sormikin toimii melkein ihan samalla tavalla kuin aiemmin), uuden asunnon etsiminen Kuopiosta alkoi (ja asunto myös löytyi!), oli finalsit (joista en yhdestäkään päässyt läpi loppujen lopuksi 🙃), sain aivan mahtavan harjoittelupaikan kesäksi Berliinistä (jonne matkustinkin toukokuun lopussa ja täällä olen edelleen), vietin melkein viikon putkeen vain neljän seinän sisällä ennen Berliiniä, itkin katsoessa Avengersin Endgamea, rakastuin Pokemonejen maailmaan uudestaan Detective Pikachun kautta, matkustin Pariisiin näkemään BTSn uudestaan (ja herranjumala kun tällä kertaa jopa näin niiden naamat kun istuin nii lähellä) ja tapasin ihania uusia ihmisiä täällä Berliinissä.

Se miten mie mursin pikkurillini saa jäädä nyt hämärään teiltä, sillä miulle riitti kun lääkärit katso oudosti ja saattoi naurahtaa kun kerroin miten se sormi oikeesti oli murtunut. Alkoholilla saattoi tai saattoi olla olematta osansa asiassa. Ja tosiaan, miun kämppis Suomessa ilmoitti miun vierailun aikana, että hän on muuttamassa muualle yhteisen ystävämme kautta, joten sain nyt etsiä etänä itelleni uutta asuntoa koko toukokuun. Olin itsekkin jo onneks miettiny, että ois ihan kiva muuttaa yksikseen vihdoinki asumaan, joten en oo tästä ilmoituksesta kauheammin tuohtunut ja onneksi löytyi myös asuntonäytöissä puolesta kävijöitä. Löysinkin unelmien asunnon sitten jo toukokuun puolessa välissä, laitoin hakemuksen ja pääsin vuokralaiseksi siihen! Heinäkuun alusta asti siis asunto yksin omalla nimellä vuokrattu 😍. Vaikkakin muuttamaan pääsen vasta harkan jälkeen elokuussa.
Ja harjoittelusta puheenollen miut sijoitettiin yhteen aivan ihanaan hotelliin, jossa tuttuni oli toissa kesänä ja jossa kaverini on maaliskuusta asti ollut harkassa, ja en voisi olla yhtään onnellisempi. Tän lisäks asun taas pitkästä aikaa samassa kaupungissa vaihtarikaverini A:n kanssa, mikä on aivan ihanaa 😍 Viime kerrasta onkin kulunu jo kaks vuotta kohta, jolloin asuttiin molemmat Soulissa. 

Mutta tässäpä varmaan ihan tarpeeks näistä kuulumisista tällä kertaa, lupaan että yritän parhaani mukaan tänne useammin kirjoitella. Vaikka ei teitä lukijoita kauheammin taida olla, botit ovat enemmänkin tainneet ottaa tän paikan haltuunsa :'D

Saatat myös tykätä

0 Kommenttia

Popular Posts