Minne tämän jälkeen?

helmikuuta 06, 2019

3 kuukautta vaihtoa jäljellä ja pakostahan tässä rupeaa jo miettimään, että mitäs tämän jälkeen? Kesäksi tarkoitus olisi suunnata vihon viimeiseen harkkaan ennen valmistumista, ja olen täksikin harjoitteluksi hakenut Berliiniin, jossa olin viimeksi 2 vuotta sitten perusharjoittelussa.
Toivottavasti paikka sieltä tippuu ja pääsen kesän viettämään Berliiniin, jossa minulla onkin sitten onneksi yksi kaveri jo harkassa tällä hetkellä ja toinen kaveri asuu siellä. Ei ainakaan tule siellä siis olemaan ihan yhtä yksinäistä, mitä täällä Luxemburgissa on ollut.


Vaikka tunnunkin Berliinissä käyvän joka vuosi ainakin kerran (viime vuoden reissusta Berliiniin postaus löytyy täältä), niin silti tuntuu että lista siellä käytävistä paikoista vaan kasvaa kasvamistaan, eikä loppua vain näy. Nytkin kaverini on suositellut niin paljon paikkoja, mm. korealaista kanaravintolaa, että lista on varmaan kilometrin pituinen. Joten jos kesäksi Berliiniin pääsen, niin ainakaan vapaa-ajalla tekeminen ei lopu kesken.


Kunhan Berliinistä palaan noin elokuun puolessavälissä, niin sitten onkin elämän pelottavimman hetken aika; ammattikorkeakoulusta valmistuminen. Pelottaa jo valmiiksi, ja olenkin vähän väliä laittanut sähköpostia niin opolle kuin myös vaihdon vastuuopettajalleni, että onhan kaikki kunnossa, että pääsen syksyllä valmistumaan. Opparikin (tai noh, opparin kaltainen) on jo reilusti yli puolenvälin ja vain muutama vaihe sekä Maltalla käyminen siitä puuttuvat. Nyt kun valmistuminen alkaa olla jo näkyvissä, niin voin myös vastata menneisyyden minulle, että kyllä sinusta restonomi tulee!


Postauksessa näkyvät kuvat on kaikki yhtä lukuunottamatta, keskimmäinen otettu Bastognessa, Belgiassa, otettu Luxemburgissa.

Saatat myös tykätä

0 Kommenttia

Popular Posts